Štajerska 

ENERGIJA PLUS

ENERGIJA PLUS 

V Energiji plus dnevno prodajamo energijo in storitve gospodinjskim in poslovnim kupcem, razvijamo napredne storitve in inovativne pakete, trgujemo z električno energijo, svetujemo in posredujemo pri prodaji.

S celovito ponudbo sodobnih energetsko – okoljskih rešitev skrbimo za zanesljivo, gospodarno in okolju prijazno energetsko oskrbo ter prehod v nizkoogljično družbo. Pri tem stavimo na učinkovito rabo energije, izkoriščanje obnovljivih virov in uvajanje naprednih energetskih sistemov.

Zakaj izbrati ENERGIJO PLUS?

Skrb za kupce je za nas na prvem mestu, zato le-tem omogočamo plačevanje energentov (elektrika, plin, toplota) na eni položnici, dobavo električne energije in zemeljskega plina po konkurenčnih cenah, pripravljamo posebne ponudbe za nove in obstoječe kupce, nudimo različne ugodnosti, kot je npr. brezplačno smučanje, popust pri letovanju,.. Prav tako kupce razveselimo z rojstnodnevno čestitko in darilcem, pripravljamo različne ugodnosti ob posebnih praznikih med letom, vsak mesec pa tudi nagradimo pet kupcev z 99-odstotnim popustom na električno energijo.

Kupci lahko vse informacije in aktualne vsebine najdejo na naši spletni strani www.energijaplus.si, v klicnem centru pa smo za njih dosegljivi vsak delovnik vse do 18.00 ure. V brezplačni mobilni aplikaciji ePLUS oz. spletni aplikaciji eStoritve pa lahko veliko stvari uredijo kar od doma, brez čakalnih vrst, 24 ur na dan: sporočanje stanja števca za oba energenta (plin in elektrika) za obračun po dejanski porabi, pregled in analizo porabe, računov in plačil ter drugih podatkov, sledenje prikazu preteklih oddanih odčitkov, pregled porabe na merilnem mestu, informativni obračun in še veliko več. Naštetim uporabnim funkcijam pa smo pred kratkim dodali tudi nove – obveščanje in potisna sporočila. S prijavo na obveščanje v eStoritvah kupce preko SMS ali e-sporočil opominjamo na oddajo odbirka in o zapadlih terjatvah pred pošiljanjem opomina, s prijavo v mobilni aplikaciji pa je za oba tipa opomnika poskrbljeno prek potisnih sporočil. 

Za vse omenjeno nas je aprila s certifikatom »Ker cenimo svoje kupce« nagradila tudi mednarodna organizacija Icertias. Certifikat je za nas dodatna potrditev, da delamo v pravi smeri.

Foto: Arhiv Energija plus d.o.o.

 

OGLASNA VSEBINA

Podobne objave

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo. Več o temOK