Pomurje PR 

Dobrodošli v svet Murskih kron!

Murske krone so darilni boni, ki jih lahko vnovčite pri  ponudnikih, ki so v mreži Murske krone, za katere verjamemo, da zasledujejo kulturno dediščino Pomurja, so etično naravnani, gostu prijazni in jih zaznamuje odličnost.

To so ponudniki, ki gostu, ki pride v Pomurje, pričarajo raj na zemlji, tako s svojimi produkti kot s storitvami. Vsi ponudniki so predstavljeni na spletni strani www.murskekrone.si.

Boni so v vrednosti 10, 20, 50 in 100 eur in se napram evru pri ponudnikih obračunavajo v  razmerju 1:1. Lahko jih naročite in kupite na spletni strani www.murskekrone.si, mi pa vam jih v lični embalaži dostavimo na željeni naslov. Pustili smo vam tudi prostor, kjer obdarjencu lahko napišete posvetilo, lepe želje ali kaj narišete!

Primerni so za vse vrste daril – od romantičnih do poslovnih. Če želite presenetiti svoje poslovne parterje, na ovojnico za vas natisnemo tudi vaš logotip.

Z nakupom Murskih kron boste podprli lokalno ekonomijo in postali družbeno odgovorni kupec. Najdete nas v Katalogu #Kupujem odgovorno!

Ker mrežo ponudnikov in ponudbo, ki jo lahko dobite z Murskimi kronami nenehno bogatimo, vam svetujemo, da spremljate spletno stran www.murskekrone.si.

Podari najboljše – podari Pomurje!

 

OGLASNA VSEBINA

Podobne objave

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo. Več o temOK