Pomurje 

ELEKTRO INŽENIRING TRAMAR d.o.o.

Ustanovitev firme sega v leto 1991, zato smo v elektro inštalacijah prisotni že več kot 25let, kar pomeni,
da imamo veliko izkušenj v elektro inštalacijah.

Foto: Arhiv Elektro inženiring Tramar d.o.o.

V začetku smo delali le na podroËju elektroinstalacij, popravil gospodinjskih aparatov, vzdrževanja elektro inštalacij, razsvetljave stanovanjskih in poslovnih objektov, ter prenove le teh. »Čas od tudi od nas zahteva, da gremo naprej, zato tudi vedno posodabljamo orodje, opremo, ter se izobražujemo. Naš kader sestavljajo, elektro inštalaterski mojstri, diplomirani inženir elektrotehnike, elektrikarji in tudi delavci.

Foto: Arhiv Elektro inženiring Tramar d.o.o.

Napredek v tehnologiji je tudi ena od novih smeri elektro inštalacij kjer je novost inštalacij, tako imenovane pametne´ elektro inštalacije. Poleg tega izvedemo vse vrste elektro instalacij, internetna mreža, videonadzor, protivlomne instalacije, protipoûarni sistem. Od leta 2011 smo razširili naše elektro storitve tudi v tujino, kjer imamo izkušnje v različnih tipih proizvodnih oziroma namenskih zgradb, kot so avtomobilska industrija, polnilna tehnika, podajalna tehnika, bolnišnice, pisarne, stanovanja. Zaradi gospodarskoh razmer smo leta 2014 začeli širiti našo ponudbo tudi z drugimi panogami, kot je gradbeništvo, strojna mehanizacija, izkopi, teptanje in urejanje okolice.

www.tramar.si/tramar/
031 760 278

 

OGLASNA VSEBINA

Podobne objave

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo. Več o temOK