Nekategorizirano Pomurje PR Štajerska 

Prijateljica za najboljše potovalne dogodivščine ima 9 lastnosti!

Potovanje s prijateljico se lahko odvija na dva načina –  dobro ali  slabo. Potovanje je test prijateljstva. Je čudovita priložnost, da se bolj povežeta. Ni vseeno, s kom se podati na  potovanje, zato smo ti v pomoč zbrali devet lastnosti sanjske sopotnice.

  1. Ostane pozitivna tudi, ko gredo stvari narobe

Prijateljico, ki se pritožuje nad vsem pusti doma. Na potovanju gre lahko marsikaj narobe. Vlak ima lahko zamudo, večerja ni okusna, nimata kje napolniti prazne baterije na telefonu. Prava sopotnica se bo smejala trenutkom, ko ni šlo nič po načrtu.

  1. Imata podobne interese

Na pot se podaj s prijateljico, ki ima podobne interese in pričakovanja kot ti. Obe radi zjutraj malce pospita ali sta pokonci že pred sončnim vzhodom? Radi potujeta sproščeno ali po natančno določenem načrtu? O tem se pogovorita pred odhodom.

  1. Obe si želita avanture

Potovanja nas prisilijo, da stopimo iz cone udobja. Ne želiš, da gre s tabo nekdo, ki te bo držal nazaj in ti preprečeval stvari, ki jih želiš doživeti. Pomisli na vse nore zgodbe, s katerimi se bosta vrnili domov!

  1. Zapravlja podobno kot ti

Denar – občutljiva tema. O tem se pogovori pred potovanjem in si prihrani neroden trenutek, ko bo čas, da si razdelita račun. Če imaš namen potovati nizkocenovno, se izogni sopotnici, ki ima rada prestižne hotele. Če si na tesnem z denarjem, si ne želiš pritiska, da moraš zapraviti več kot si načrtovala.

slika: Credited by Freepik

  1. Zna poskrbeti zase

Pogovorimo se kot odrasle. Dovolj sta stari, da prevzameta odgovornost zase. Eno je, da pazita druga na drugo, povsem drugo pa je, če je treba nekoga ujčkati.

  1. Je zvesta

Ne želiš si biti na potovanju s prijateljico, ki te bo zamenjala za nekoga, ki ga je spoznala v baru ali te zapustila na postaji, če ne boš dovolj hitra, da ujameš vlak. V tem sta skupaj in to mora biti obema jasno kot beli dan.

  1. Pred njo se ni potrebno pretvarjati

Če bosta na poti dlje časa, bosta začeli opažati razlike med vama. Potovanje bo  enostavnejše, če bosta druga z drugo iskreni in si bosta povedali, če morda želita nekaj časa zase ali če vama do nečesa ni. Zadnje, kar si želita je, da bi morali dejstva zavijati v celofan.

  1. Zna dobro fotkati

Imaš prijateljico, ki v fotografijo ujame vse detajle, ki si jih imela v mislih? Vzemi jo s seboj! Vse si želimo v objektiv ujeti trenutke, ki jih bomo nekoč kazale svojim vnukom.

slika: Credited by Freepik

  1. Sposobna je spustiti telefon iz rok

Prijateljica, ki je na telefonu 24/7? Predstavljaj si, da na Dunaju piješ najboljšo kavo in se sladkaš z nebeško Sacher tortico, tvoja prijateljica pa obsedeno pregleduje vsa možna družbena omrežja. Pusti jo doma!

Pod črto, potovanje s prijateljico je lahko čudovita izkušnja, ki je ne bosta nikoli pozabili. Zdaj, ko veš, s kom boš odšla na pot, moraš le še izbrati destinacijo. S Slovenskimi železnicami lahko v evropska mesta odpotujeta že od 9 evrov naprej! Več informacij poišči na www.slo-zeleznice.si.

 

OGLASNA VSEBINA

Podobne objave

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Če boste spletno stran uporabljali še naprej, s tem privolite v njihovo nadaljnjo uporabo. Več o temOK